Kvalifiseringsbasen - videregående for voksne

UTDANNINGER HOS OSS:

1

STUDIESPESIALISERING

Vi tilbyr studiespesialisering etter 23/5-regelen. Du trenger da seks fag for å oppnå studiekompetanse. Se mer her.

2

BARNE- OG UNGDOMSARBEIDER

​Vi legges ned og tar derfor ikke i mot søknader

​Kvalifiseringsbasen er et godt alternativ til videregående for voksne. Vårt fokus er den enkelte eleven. Vi har et stort ønske om at elevene hos oss skal oppnå målene og drømmene sine. Vi prøver derfor å legge til rette undervisning og praksis så godt det lar seg gjøre. Vi har stor tro på at elevene våre KAN klare det de setter seg fore.

For å være kvalifisert til å ta videregående opplæring må man ha fullført norsk 10-årig grunnskole eller tilsvarende. Tilsvarende betyr at du enten har tatt grunnskole etter at du kom til Norge eller at du har gått på grunnskole i et annet land enn Norge. For søkere uten norsk grunnskole, må du ha minimum B1 på norskprøvene for å få plass på yrkesfag og minimum B1 på alle norskprøver for å få plass på studiekompetanse.

 

Send gjerne epost om du har noen spørsmål.


 

Har du lyst til å jobbe med barn og unge? Da er kanskje barne- og ungdomsarbeiderfaget noe for deg. Les mer her.

3

HELSEFAGARBEIDER

Har du lyst til å jobbe med stell av eldre og syke mennesker? Da er kanskje helsearbeiderfaget noe for deg. Les mer her.

DETTE SKJER:

KILDEHENVISNINGER

Når du skal skrive oppgaver i skolesammenheng, er det viktig at du ALLTID viser til hvor du har ideene dine fra. Her kan du lese mer om kildehenvisning.  Velg gjerne Harvard-stilen.

STUDIESTARTKURS

EKSAMEN

Fra 20. august blir det studiestartkurs. Kurset består av lesekurs, skrivekurs, husketeknikker og mye mer. Dette er en fin start på det nye skoleåret.

Hos oss har elevene elevstatus. Det betyr at for dem som tar studiekompetanse er det en eksamen i norsk skriftlig. Resten av fagene er trekkfag. For yrkesfagelevene er det en tverrfaglig eksamen på slutten av vg2.

PRISER

Hos oss kan du velge en rekke varianter av fagkombinasjoner og utdanninger. Prisen vil derfor variere etter ditt behov for fag og oppfølging.

Åpningstider:

Vi er som regel å treffes:

MANDAG -FREDAG

08.00 til 15.30

BESØKSADRESSE

Søgne gamle prestegård

Søgnetunet 7

4640 Søgne

harald.berntsen@kristiansand.kommune.no

 

 

 

TEL

380 54310

Send epost:

Finn oss på:

  • w-facebook

    © 2023 by Name of Template. Proudly created with Wix.com