Yrkesutdanninger

 

Hos oss kan du utdanne deg til barne- og ungdomsarbeider og helsefagarbeider. Hvor mye man trenger av skole og praksis er veldig individuelt, alt etter hva du har gjort før av skole og arbeid. Ta derfor kontakt for en individuell vurdering av behov.

Helse- og oppvekstfag

Vg1 helse- og oppvekstfag leder videre til flere andre fag. Av disse tilbyr vi barne- og ungdomsarbeider og helsefagarbeider. Undervisningen på vg1 er en dag pr uke i høstsemesteret. Fagene på vg1 helse- og oppvekstfag er: helsefremmende arbeid, kommunikasjon og samhandling og yrkesutøvelse.

 

Lærere: Kari Jernæs og Gunn Jacobsen

Fellesfag

Noen elever som skal ta fagbrev har behov for fellesfag. Fagene man trenger til fagbrev er: engelsk, matematikk, naturfag, norsk og samfunnsfag. Undervisningen foregår for det meste i høstsemestrene.

 

Ta kontakt for å få en kartlegging på om du har behov for fellesfag.

Barne- og ungdomsarbeider

Som barne- og ungdomsarbeider kan du jobbe med barn og unge i alderen 0-18 år. Typiske arbeidsplasser er barnehage og skole/SFO.

 

Undervisningen på vg2 barne- og ungdomsarbeider er en dag pr uke og er fra januar til desember. Fagene på vg2 barne- og ungdomsarbeider er: helsefremmende arbeid, kommunikasjon og samhandling og yrkesutøvelse.

 

De fleste elevene har praksis eller jobb ved siden av studiene.

 

Lærer er: Kari Haugland Jernæs

Helsefagarbeider

Som helsefagarbeider kan du jobbe med stell av syke og eldre og innenfor f.eks rus. Typiske arbeidsplasser er på omsorgsentre eller i miljøboliger.

 

Undervisningen på vg2 helsearbeiderfaget er en dag pr uke og er fra januar til desember. Fagene på vg2 helsefag er: helsefremmende arbeid, kommunikasjon og samhandling og yrkesutøvelse.

 

De fleste elevene har praksis eller jobb ved siden av studiene.

 

Lærer er: Gunn Jacobsen

Åpningstider:

Vi er som regel å treffes:

MANDAG -FREDAG

08.00 til 15.30

BESØKSADRESSE

Søgne gamle prestegård

Søgnetunet 7

4640 Søgne

harald.berntsen@kristiansand.kommune.no

 

 

 

TEL

380 54310

Send epost:

Finn oss på:

  • w-facebook

    © 2023 by Name of Template. Proudly created with Wix.com